El Campus Nan Oliveras finalitza amb una jornada festiva al Parc Atlètic dels Tossols

L’última jornada del Campus Nan Oliveras ha estat diferent a les anteriors, i és que ha comptat amb la presència de pares, mares i familiars dels participants. La cinquantena d’atletes que hi han participat s’han acomiadat amb un duatló festiu.

Els cinquanta atletes que participaven al Campus Nan Oliveras es van acomiadar de la tercera edició aquest diumenge al Parc Atlètic dels Tossols. Ho van fer amb un duatló per relleus i amb els seus familiars de públic. Els atletes que han gaudit del campus han vingut de diversos punts de Catalunya, i també de fora, com per exemple d’Andorra, les Illes Balears o València.

Maria Rodríguez, atleta participant: “Coneixes a gent que també fa triatló com tu. És un esport que no és molt conegut i fas amistat amb gent d’altres clubs. Llavors potser tens amics que viuen més lluny i gràcies al campus pots entrenar amb ells”.

 

Pol Fernández, atleta participant: “El que més m’agrada és l’ambient, com t’ho passes i com entrenes amb el Nan i amb els seus companys i entrenadors”.

Des de l’organització fan un molt bon balanç de la tercera edició, amb cinc dies d’alta intensitat esportiva però també amb temps pels nens i nenes per divertir-se i fer noves amistats.

Nan Oliveras, triatleta: “Vam pensar el primer any d’acabar així, com una festa, que els nois i noies s’ho passessin bé i que els pares vinguessin aquí a animar-los. Se’ns va acudir de fer-ho aquí a les pistes, per mi les més maques del món. Vam pensar de fer un mini duatló, és una prova perquè s’ho passin bé, no és res competitiu. Ho fem per relleus perquè s’ho passin millor. Són nou equips i fan cinc relleus cada equip”.

Els pares, mares i familiars dels participants han aprofitat per guardar un record del campus a través de fotografies i vídeos, tot en un entorn privilegiat com és el Parc Atlètic dels Tossols.