Besalú celebra la tercera edició del Underbridge Market amb la inauguració d’una zona de terrassa

Besalú ha gaudit un any més de l’Underbridge Market, atreient a centenars de persones a la vila comtal. Màgia, gastronomia, música i moltes activitats més es van aliar amb el magnífic entorn de Besalú per completar una tercera edició d’un esdeveniment més que consolidat.

A més, aquest any com a novetat s’ha habilitat una zona de “xiringuito” en un espai privilegiat que perdurarà tot l’estiu.

Albert Blázquez, Organitzador de l’Underbridge Market Besalú: “La idea de la zona de terrassa va sorgir l’any passat mig en broma amb l’alcalde que hi volia destinar una d’aquestes zones per ubicar-la de forma més permanent. Nosaltres de seguida ens ho vam prendre en serio i a principis d’any ja hi estàvem treballant. La Zona és molt privilegiada ja que pots gaudir d’un entorn molt maco amb el riu i el pont de fons i una zona tranquil.la per a la mainada. De moment està funcionant  i la gent està responguent molt bé”.

 

x