Dimecres la UE Olot s’enfrontarà al Nàstic en el tradicional partit en favor de Càritas Garrotxa

Aquest dimecres la Unió Esportiva Olot s’enfronta en partit amistós al Nàstic de Tarragona en la ja tradicional jornada benèfica per a Càritas Garrotxa. El partit serà a l’estadi municipal a 2/4 de vuit del vespre i s’espera que el camp llueixi ple per col·laborar amb l’entitat.

Cada estiu la Unió Esportiva Olot organitza un partit benèfic per a Càritas Garrotxa. Enguany, per quart any consecutiu, el Nàstic de Tarragona, que aquests dies està de pretemporada a la comarca, és el club convidat. Els dos equips s’enfrontaran en un partit amistós on tota la recaptació serà destinada directament l’entitat garrotxina.

Joan Agustí, president de la UE Olot: “L’anagrama de Càritas ja forma part, és un trosset, de l’escut de l’Olot. Un escut que, a més de representar la ciutat, representa uns valors que són, entre altres, la solidaritat, la integració i l’esperit d’equip”

Carles Oller, president de Càritas Garrotxa: “La Unio Esportiva Olot en aquest camp és modèlic i poques entitats han tingut la constància que té la UE Olot en la fidelització a donar suport a Càritas”

El partit serà a 2/4 de vuit del vespre a l’Estadi Municipal. Les entrades, que es podran comprar a les taquilles del cub, són de 5 euros per als socis i 12 per als no socis. Aquest serà el cinquè test de pretemporada per als homes de Raúl Garrido.

Joan Agustí, president de la UE Olot: “A banda de fer-nos il·lusió el partit, ens faria molta il·lusió veure el camp ple, veure que la gent dona resposta a les necessitats dels altres, veure que tenim un Olot solidari”

 

Deixa un comentari