El Centre Aiyana s’ha instal·lat recentment a Olot per oferir teràpies naturals

Situat al centre de la ciutat, el Centre Aiyana s’ha instal·lat fa molt poc a Olot, de la mà de la direcció de Mònica Guillot. Cada dia el mateix viatge. De Santa Pau a Olot, la directora del nou negoci olotí dirigeix un projecte basat en una variada oferta de teràpies naturals. Mònica Guillot posa especial èmfasi en la diferència entre les teràpies alternatives i la medicina convencional.

Mònica Guillot, directora del Centre Aiyana: “Són teràpies complementàries a la medicina convencional on la persona és una entitat global. Tractem tant la ment, com el cos i les emocions. No s’utilitza cap medicament, sinó productes naturals que ajuden al benestar de la persona”.


Sota el títol de ‘Ayiana, teràpies amb ànima’, el centre afirma millorar la salut i curar diverses infeccions mitjançant moltes teràpies naturals.

Mònica Guillot, directora del Centre Aiyana: “Aquest centre oferim diverses teràpies naturals, com el par biomagnètic, que va molt bé per qualsevol patologia infecciosa, regula el PH d’òrgans i sistemes, etc.”

El centre també ofereix el quiromassatge, massatges relaxants, terapèutics, descontracturants, massatge circulatoris i altres teràpies naturals. A més a més, l’establiment també incorpora la figura d’una naturòpata i iridologia. Rebeca Fons entén la naturopatia, com un art de viure, per sobre de tot.

Rebeca Fons, naturòpata i irridòloga: “La naturopatia, que sempre va lligada a la iridologia, i consisteix en establir un equilibri físico-emocional de la persona, a través de mitjans naturals, que és la nutrició, que és la base”.

L’establiment també presenta la iridologia, un mètode que permet veure els desequilibris d’una persona a través dels ulls. La medicina natural es troba en una evolució constant, a causa de la gran varietat de mètodes que ofereix i que molta gent encara no coneix.

x