L’associació Connexió Papyrus distribueix llibres a diferents llocs del centre d’Olot

Ahir es van trobar llibres repartits en diferents llocs de la ciutat d’Olot i és que l’associació Connexió Papyrus els havien deixat per tal de donar a conèixer l’entitat i així promoure l’afició a la lectura.

Els llibres distribuïts ahir arreu de la ciutat d’Olot eren de la Connexió Papyrus, una associació cultural sense ànim de lucre del municipi de Celrà.

A primera vista semblaven llibres abandonats, però després en acostar-se resultava ser una campanya de l’entitat per promoure la lectura i donar a conèixer l’entitat.  El cas és que l’entitat recull llibres usats per tal de redistribuir-los i així allargar-los la vida facilitant que pugin trobar nous lectors. Els ciutadans van valorar positivament la campanya ja que els incentivava a llegir.

Anna Berga: “Em sembla molt bona idea per fomentar la lectura que és una cosa que últimament sembla que no està tan al dia.”

Ibone Diaz: “En un primer moment sembla que estiguin abandonats però després te n’adones que realment és per algun motiu en concret.”

Tothom que vulgui pot anar al seu local a llegir, remenar i trobar llibres i se’ls pot emportar fent una donació de 2 euros.