El garrotxí Miquel Noguer pren possessió del càrrec de president de la Diputació de Girona

Aquest migdia, el garrotxí Miquel Noguer ha pres possessió del càrrec de president de la Diputació de Girona. Noguer, que va iniciar la seva carrera política a l’Ajuntament de Mieres, municipi del què va ser alcalde. Abans de ser president del Consell Comarcal de la Garrotxa i posteriorment, alcalde de Banyoles, era vicepresident de la Diputació des del 2011. Ara n’ha assumit la presidència en substitució de Pere Vila, alcalde de Llançà, qui ha deixat el càrrec per esdevenir el nou delegat del Govern de la Generalitat a Girona. L’alcalde d’Olot i diputat provincial Josep Maria Corominas creu que la presidència de Miquel Noguer respon a un relleu natural, pel fet que era el número 2. L’alcalde es mostra satisfet pel nomenament, ja que Noguer és gran coneixedor de les necessitats i els projectes de la Garrotxa.

x