Es presenta la litografia del Farandulàrium d’aquest any dedicada al final de les obres del Firal d’Olot

El centre d’Iniciatives Turístiques d’Olot va presentar ahir la Litografia que costejarà la ja tradicional Batalla de les Flors. L’obra de l’artista olotí Tavi Algueró pretén ser una continuació de la litografia de l’any anterior però ara amb la inauguració del nou Firal un cop acabes les obres. La batalla de les Flors d’enguany ha augmentat en nombre de participants, passant de 6 a 12 carrosses i es celebrarà el 8 de setembre a les 8 del vespre.

El centre d’Iniciatives Turístiques d’Olot va fer ahir a la tarda l’acte de presentació de la litografia de la col.lecció Farandulàrium, una obra de l’artista Tavi Algueró. La litografia d’aquesta edició és una continuació de la de l’any anterior ja que va lligada al final de les obres i inauguració del nou Firal.

Tavi Algueró, Artista creador de la Litografia: “La litografia d’aquest any va molt lligada a la de l’any anterior que estava dedicada a l’inici de les obres del Firal i aquest any aquesta tanca el cercle amb el final de les obres i la seva inauguració molt probablement per les festes d’aquest any.”

La litografia com ja és tradició servirà per recaptar fons per a la ja coneguda Batall de les Flors que aquest any es celebrarà el 8 de setembre a les 8 del vespre i que un any més escalfa ja motors.

L’acte no variarà de recorregut aquest any. Així doncs continuarà amb dues voltes per la Plaça Clarà i a la tercera volta es donarà per iniciada la batalla.

Enguany el jurat del concurs de carrosses estarà format per gent vinculada al món artísitc.

Josep Andrés, President del Centre d’Iniciatives Turístiques d’Olot: “Hem pensat tornar a la fórmula d’altres edicions, que el jurat estigui format per gent del món artístic tal i com ja ens han suggerit.”

El que destaquen des del Centre d’Iniciatives Turístiques és l’augment del nombre de participants de carrosses que passa aquest any a ser de 6 a 12.

Des de l’entitat volen valorar molt l’esforç que fan any rere any els participants que ja porten implicats en l’activitat des de fa mesos. Una feina que serà visible per al públic assistent qui podrà veure les carrosses que seran exposades al carrer Closells. Aquest any Ràdio Les Planes serà l’emissora encarregada de presentar l’acte.

 

 

 

x