El Gimnàstic de Tarragona estarà entrenant a la Garrotxa fins diumenge

La Unió Esportiva Olot, l’Espanyol i ara el Nàstic de Tarragona. Les instal·lacions de Royal Verd a la Vall d’en Bas són un entorn molt atractiu pels clubs d’elit per realitzar la pretemporada. És el quart any que els tarragonins aposten per la Garrotxa a l’estiu.

Després de l’espanyol, un equip de Primera Divisió, el Nàstic de Tarragona de la categoria de plata ha tornat a la Garrotxa per realitzar un stage de pretemporada. A banda del partit solidari contra la Unió Esportiva Olot d’aquest dimecres, els homes de José Antonio Gordillo s’estaran a la Vall d’en Bas fins diumenge entrenant. Els tarragonins estan aprofitant les instal·lacions de Royal Verd per realitzar sessions dobles d’entrenament i altres activitats per dinamitzar i unir el grup.

José Antonio Gordillo, entrenador del Nàstic de Tarragona: “Ya estuve viendo las instalaciones hace dos semanas, es un sitio privilegiado. Estamos muy bien en el hotel, tenemos un trato exquisito y buena comida. Luego la zona de entrenamiento es ideal. Una zona tranquila, un campo en muy buen estado. La gente que está aquí con nosotros es muy agradable”.

A banda de posar-se a to físicament i d’entrenar l’estratègia, també es poden veure cares noves entre els grana aquests dies. Especialment la de Josua Mejías, central veneçolà, que acaba d’arribar cedit provinent del Leganés. Diumenge el Nàstic de Tarragona posarà fi al seu stage a la Garrotxa. El club arrencarà la lliga a casa el 20 d’agost davant el Tenerife.

Deixa un comentari