La Unió Esportiva Olot iniciarà la temporada a casa el 26 d’agost davant el Cornellà

La Unió Esportiva Olot ja coneix el calendari que seguirà el curs vinent al grup 3 de la Segona Divisió B. La federació espanyola l’ha fet públic recentment. Els olotins encetaran la temporada a casa contra el Cornellà el 26 d’agost i l’acabaran també a l’Estadi Municipal el 19 de maig del 2019.

El calendari del grup 3 de la Segona Divisió B ja s’ha fet públic. La Unió Esportiva Olot començarà la competició al fortí olotí el 26 d’agost davant el Cornellà. El derbi gironí no es farà pregar aquesta temporada, tindrà lloc a la segona jornada, el 2 de setembre i amb l’Olot com a visitant. La tornada del derbi es disputarà a Olot el 20 de gener.

Els homes de Raúl Garrido també es veuran les cares de nou amb l’Espanyol B, el botxí dels garrotxins a la Copa Catalunya. Serà a la jornada 14 i a la 33.

El club garrotxí jugarà amb equips inèdits per l’entitat fins a la data, com per exemple el Teruel, l’Ejea, el Castelló i el Conquense de Castella La Manxa, que s’ha incorporat al grup 3.

A nivell de desplaçaments els garrotxins hauran de tornar a Palma per fer front a l’Atlètic Balears. Hi viatjaran a la jornada 8 que coincidirà amb el 14 d’octubre. A banda d’aquest, els desplaçaments més llargs que haurà de realitzar la Unió Esportiva Olot seran a Cuenca, el 16 de setembre, amb uns 640 quilometres de camí; a Alacant, amb una distància similar, el 24 de març per jugar contra l’Hèrcules i a Alcoy el 21 d’abril en la jornada 34, amb un trajecte d’uns 570 quilòmetres. Els olotins tancaran la lliga a casa contra el Sabadell el 19 de maig de l’any que ve.

x