L’Ajuntament d’Olot posa en marxa el Pla d’Asfalts 2018 en diversos punts de la ciutat

L’Ajuntament d’Olot ha començat aquesta setmana els primers treballs del Pla d’asfalts 2018 que te com a objectiu principal portar a terme actuacions de millora de la circulació i de les voreres de diversos carrers de la ciutat.

Aquest any les principals actuacions es portaran a terme als carrers Sant Miquel i la Ronda de les Fonts entre d’altres punts, i la quantitat destinada a aquests treballs arriba als prop de 250.000 euros.

Aquesta setmana han començat els primers treballs del pla d’Asfalts 2018 que porta a terme l’Ajuntament d’Olot. Les principals actuacions es porten a terme al carrer Sant Miquel i la Ronda de les Fonts i estan destinades a millorar-ne la circulació i també de les voreres i l’asfalt.

Josep Gelis, Regidor Serveis Urbans Aj. Olot – Carrers Afectats

En els dos punts s’hi actuarà durant dues setmanes aproximadament i en ambdós casos no es podrà circular o es podrà fer de forma intermitent en horari diürn i entre setmana. Fora de l’horari laboral de l’obra es disposarà de pas per a vianants obert i els veïns de les zones afectades tindran accés als seus habitatges en tot moment.

La quantitat destinada a aquests treballs que frega els 250.000 euros, està dedicada sobretot  a la conservació i millora de paviments i voreres de diferents punts repartits pels barris de la ciutat.

Josep Gelis, Regidor Serveis Urbans Aj. Olot – Organització dels treballs

Aquestes però no son les úniques actuacions que es duran a terme durant aquest estiu ja que també s’inclouen la supressió de barreres arquitectòniques o arranjaments de voreres en punts com la carretera de les Tries, els carrers Vilanova, Sant Cristòfor o Verge de Fàtima.

L’any passat l’ajuntament d’Olot va destinar prop d’un milió i mig d’euros a actuacions similars en barris de la ciutat.

 

 

x