La tercera sessió del cicle Ü del Bac comptarà aquest dijous amb ‘Tasto Solo’

Aquest dijous a la Vall de Bianya torna el cicle ‘Cultura a les afores’ de l’associació Ü del Bac amb la seva tercera sessió que comptarà amb el grup Tasto Solo.

‘Faig camí’ serà la nova proposta d’aquest proper dijous 2 d’agost del cicle Ü del Bac. Com a novetat es faran dos concerts fora del mas el Bagatell. Per altra banda Marga Socias i Thomas Roper actuaran al Camí de Llongarriu i es farà un concert de música antiga del grup Tasto Solo reconegut internacionalment a l’interior de l’ermita.

Maia Kanaan, membre associació Ü del Bac: “Un concert molt especial de música antiga de la mà del grup Tasto Solo que és un grup molt reconegut en el món de la música antiga a nivell internacional, de fet tenim moltes poques ocasions de poder escoltar aquest grup a casa nostra.”

Al mas Bagatell, es farà també un espectacle de dansa contemporània amb la companyia el Paller amb la música d’Els Mals Endreços.  Un sopar amb productes de proximitat, la presentació del projecte audiovisual ‘Soy Cámara!’ i per últim, el concert del grup Retràs vinculant les seves propostes musicals amb el projecte anterior.

El cicle Ü del Bac tornarà al Mas El Bagatell un dijous més, el 9 d’agost. El programa es pot consultar al web www.udelbac.cat i per assistir-hi és recomanable reserva prèvia al correu electrònic vinc@udelbac.cat o al telèfon 619438998.

 

x