Olot en Comú reactiva el debat sobre els canvis en la circulació al sector nord-oest de la ciutat

Olot En Comú ha reactivat el debat sobre els canvis en la circulació al sector nord-oest de la ciutat que proposava un estudi encarregat per l’Ajuntament que, però, el consistori va acabar desestimant. El grup a l’oposició va aconseguir que s’aprovés al ple una moció que ha motivat una nova trobada entre responsables veïnals i polítics.

El maig de l’any passat i durant una setmana, l’Ajuntament d’Olot va posar en pràctica com a prova pilot una sèrie de canvis de circulació al sector nord-oest de la ciutat. Passats aquests dies, diferents estaments van emetre informes favorables sobre les proves. Alguns veïns i comerciants, però, es van oposar als canvis, fet que va tenir en compte l’equip de govern. El grup d’Olot En comú ha tornat a posar el debat sobre la taula aprovant una moció que ha motivat una nova reunió entre veïns i grups polítics. Segons Olot En comú, a la reunió es va evidenciar que els representants veïnals no estaven prou informats de les conclusions de la prova pilot.

Ara Olot En comú ha posat a l’abast dels ciutadans un enllaç on es pot consultar l’informe. El seu objectiu és que l’estudi emprès per millorar la mobilitat i la seguretat en aquest sector no quedi en un calaix.

La prova pilot portada a terme l’any passat va consistir, a grans trets, a fer de sentit únic el carrer Pou del Glaç cap a Montolivet i l’Eiximenis en direcció a Pou del Glaç o fer de doble sentit l’avinguda Joaquim Danés. Fins ara, l’equip de govern ha aplicat pocs canvis de tot el que es a aprovar. Veïns i Ajuntament es tornaran a reunir passat les Festes del Tura per acabar de decidir si es despleguen més modificacions previstes.

x