Inauguren la residència del centre de serveis a la gent gran La Salut de Sant Feliu de Pallerols

Ahir van inaugurar la residència del centre de serveis a la gent gran La Salut de Sant Feliu de Pallerols. L’espai  fa 15 anys que va obrir les portes però fins fa poc operava només com a Centre de dia. Amb aquesta nova funcionalitat el centre ja ha comptabilitzat 5 residents tot i que la previsió durant els propers mesos, és que n’hi puguin ser fins a 10. A l’espai s’hi prepararan activitats adaptades a les necessitats dels residents i usuaris tant del centre de dia com de la residència.

Salvador Vilar, director residència la Salut Sant Feliu: “Hi pot venir a qualsevol hora a fer-hi només activitats o tallers, és a dir que és obert a tots els usuaris tant del centre de dia com de la residència.”

La pèrdua de independència i l’augment de l’envelliment de la població fa que la creació d’espais com aquest siguin molt necessaris a la Garrotxa.

Pep Berga, Consell adjunt Presidència Consell Comarcal: “Anem guanyant en dependència, és llei de vida. I quan es necessiten atencions especialitzades  que hi hagi centres com el que posem en marxa avui és una molt bona notícia per a la Garrotxa.”

Aquest centre de serveis a la gent gran gaudeix d’una bona acollida a Sant Feliu i els seus voltants operant com a centre de dia, i per tant el fet que s’hagi convertit en residència ajudarà a veïns o gent del mateix poble facilitar-los el seu dia a dia.

Joan Casas, alcalde Sant Feliu: “Feliç pel poble i per la comarca de la Garrotxa, ja que al centre de dia diàriament tenim molts usuaris no només del poble si no de la resta de la comarca.”

Al de Sant Feliu s’ha unit fa poc el centre de la Vall d’en Bas que ja és operatiu. Junts completen els serveis d’aquest tipus a la comarca.