La col·laboració amb Basbastro Foto permet a la Biennal Olot Fotografia exhibir quatre mostres procedents del festival aragonès

La Biennal Olot Fotografia continua fent passes endavant per convertir-se en un esdeveniment referencial dins el món de la fotografia, a Catalunya i a l’Estat. La col·laboració iniciada fa dos anys amb Barbastro Foto li ha proporcionat enguany quatre exposicions procedents del festival aragonès. Una d’elles és la mostra de retrats de grans dimensions de Lino Bielsa, que es pot veure aquests dies a l’Hospici. De la mateixa manera, exposicions que s’han pogut veure a Olot viatgen fins a Osca per ser mostrades a Barbastro.

Joan Puigdemont, organitzador de la Biennal Olot Fotografia, ha explicat que la col·laboració amb el festival aragonès va més enllà de l’intercanvi d’exposicions. També s’intercanvien iniciatives. De la biennal olotina, Barbastro Foto ha adoptat la mostra de fotografia minutera que sempre sol aparèixer a la capital de la Garrotxa. Del festival aragonès, els garrotxins han adoptat, per la seva banda, el ‘KosoFoto’, una iniciativa divertida per exposar fotos i intercanviar-les.

x