La UE Olot consolida el seu projecte de proximitat amb una aposta ferma per les comarques gironines

El projecte de la Unió Esportiva Olot d’apostar per jugadors de proximitat no és una cosa habitual a la Segona Divisió B. El club compta de moment amb quatre jugadors garrotxins i una desena de jugadors de les comarques gironines.


El projecte de proximitat de la Unió Esportiva Olot cada vegada agafa més forma. El club disposa de moment de quatre jugadors garrotxins, nou jugadors de la Demarcació de Girona, dos d’Osona, un de Mallorca, un del Barcelonès i un de València. Centrant-nos en els de la Garrotxa, a poc menys d’un mes de l’inici de lliga, són el besaluenc Albert Blázquez, i els olotins Marc Nierga, Alfredo Gutiérrez i Guillem Sacrest. Els jugadors garrotxins avalen el projecte de proximitat del club i creuen que això afavoreix la relació i l’entesa al vestuari.

Albert Blázquez, jugador Unió Esportiva Olot: “Al final el tracte dins el vestidor és diferent. No és el mateix que vingui un noi de Banyoles, de Figueres, de Darnius, de Girona, que no pas que en vingui un de Sevilla”.

 

Guillem Sacrest, jugador Unió Esportiva Olot: “Per la gent de casa és un orgull veure com tant jo com molts companys meus que surten del juvenil o d’aquí de la ciutat mateix ens donen oportunitats, o gent d’aquí la zona de Girona”.

 

Alfredo Gutiérrez, jugador Unió Esportiva Olot: “Crec que s’està fent bé, tots els fitxatges que estem fent són d’aquí i ens podem entendre més. Crec que aquest any anirà molt millor que l’any passat”.

 

Marc Nierga, jugador Unió Esportiva Olot: “Un projecte com aquest pocs equips ho poden dir, tret de l’Atlètic. Jo crec que a Segona B és impensable veure això, és un projecte maco, al final fa més unió, fa més grup. Pot anar molt bé a nivell grupal i de competició”.

A banda dels garrotxins, el club fa una aposta forta per les comarques gironines amb quatre jugadors de l’Alt Empordà, un del Gironès, dos del Pla de l’Estany i un del Baix Empordà. A més jugadors com Lluís Aspar i David Cruz del Ripollès també fan la pretemporada amb el primer equip.

x