L’Ajuntament d’Olot visita Conxita Serra en motiu del seu centenari

Cada cop és més habitual veure gent que arriba als 100 anys. És el cas de la Conxita Serra, una garrotxina que ha celebrat l’efemèride envoltada de la seva família, els membres i residents de la residència on viu actualment. L’Ajuntament d’Olot ha volgut obsequiar-la amb un ram de flors i una caixa de bombons i la Generalitat li farà arribar al medalla centenària.

Fer anys és un motiu de felicitat, però encara ho és més si se’n compleixen 100. És el cas de la Conxita Serra que ja és centenària. Ho ha celebrat amb una gran festa sorpresa on no hi han faltat els fills, néts i els seus 12 besnéts. L’acte ha tingut lloc a la residència on la Conxita viu actualment i s’hi troba com a casa. El secret de la fórmula per arribar a aquesta edat amb tant bona forma no és altre que:

Conxita Serra, àvia centenària: “La recepta per arribar a aquesta edat és sobretot fer vida normal, res d’exercici i sobretot no pensar en si arribaràs o no.”

L’Ajuntament d’Olot ha volgut sumar-se a la celebració fent-li entrega a la Conxita d’un ram de flors i una caixa de bombons. I es que cada cop és més habitual aquest tipus de celebracions pel fet que la gent vivim més i en millors condicions.

Pep Berga, Regidor Gent Gran Aj. Olot.: “Per sort cada vegada la gent viuen més anys i amb millor qualitat de vida, com és el cas de la Conxita, que com és pot comprovar està en plenitud de forma, te el cap clar i bona salut.”

La Generalitat i com és de costum en aquests casos li farà arribar una medalla centenària com a reconeixement. Durant la celebració els més petits de la família li han fet lectura d’un poema de collita pròpia regat de vivències de joventut. Vivències a les quals la Conxita, podrà afegir-hi la d’avui, la de la celebració dels seus 100 anys amb bona forma i companyia