L’Olot frena la qualitat del Nàstic de Tarragona en una jornada de solidaritat per a Càritas Garrotxa (0-1)

L’Estadi Municipal va acollir el partit solidari entre la Unió Esportiva Olot i el Nàstic de Tarragona aquest dimecres a la tarda. Els de Raúl Garrido van fer un partit seriòs i només van encaixar un gol a la segona meitat obra d’Uche. Durant el partit es van recaptar 3.489 euros per a Càritas Garrotxa.

La Unió Esportiva Olot continua acumulant minuts contra rivals d’una talla força superior a la seva durant aquesta pretemporada. Aquest dimecres ho va fer davant el Nàstic de Tarragona de Segona A. Un partit solidari en benefici de Càritas Garrotxa amb uns 570 espectadors. Bona primera meitat dels de Raúl Garrido que van disposar de les ocasions més clares. Pedro del Campo per poc no sorprèn a Bernabé en una jugada d’un contra un. El Nàstic també es va apropar amb perill a la porteria defensada per Guillem Sacrest però no va estar encertat. La més clara del primer temps seria per Marc Nierga que feia lluir a Bernabé.

Ja al segon temps l’Olot seguia fent les coses bé a darrere però perdia pistonada a l’eix ofensiu. El Nàstic en una jugada personal d’Uche anotava l’únic gol de partit, era el minut 60’. Seguidament, l’Olot posava setge a la porteria defensada per Becerra a través de l’incansable Alfredo, que feia estirar l’ex del Girona. També ho va provar Xumetra a pilota aturada. L’Olot va fer mèrits per empatar però el marcador no es va moure, en general bona actuació de les noves incorporacions de l’Olot com Pujadas, Baró, Nierga o Chavarria que va disposar d’uns minuts al tram final.

Raúl Garrido, entrenador UE Olot: “Hem fet un bon partit en línies generals. És veritat que a la primera part hem tingut més presència a l’àrea, hem tingut ocasions clares de gol. Pèro jo crec que la segona part també ha estat bona. Hem acabat el partit amb jugadors molt joves, hem aguantat molt bé. Han fet un gol en una acció aïllada de molta qualitat d’Uche”.

 

José Antonio Gordillo, entrenador Nàstic de Tarragona: “Ellos han hecho una primera parte muy buena. Han jugado muy bien, han tenido también alguna ocasión. Nos ha costado mucho entrar en el partido. Conozco a su entrenador, buen equipo, que juega bien y que va a ser un equipo que va a dar guerra en la categoría seguro. Va a ser un equipo complicado de ganar aquí”.

Un cop finalitzat el matx, la Unió Esportiva Olot va fer entrega a Càritas Garrotxa dels prop de 3.500 euros recaptats al partit, que aniran destinats als projectes socials de l’entitat.

x