Ferran Massegú trio estrenarà la tercera edició del cicle de Concerts de Castellfollit de la Roca

Torna el Cicle de Concerts de Castellfollit de la Roca en la seva tercera edició. La primera actuació serà aquest dissabte amb Ferran Massegú trio.

Aquest dissabte comença la tercera edició del Cicle de Concerts de Castellfollit de la Roca. La primera proposta és la de l’excantant de Teràpia de Shock, Ferran Massegú juntament amb el seu trio de jazz.

Miquel Reverter, alcalde de Castellfollit de la Roca: “Comencem amb en Ferran que tothom sap que és l’excantant de Teràpia de Shock, amb el seu nou projecte de música jazz. Serà un concert que es farà a les vuit del vespre a la plaça major.”

En el cicle també hi acutaran dos artistes garrotxins més: Agnès & The Pepits el dijous 16 d’agost i Jessica Mellado el dijous 30.  Amb aquests concerts l’Ajuntament de Castellfollit pretén donar a conèixer tots aquells artistes garrotxins que vulguin explotar el seu talent.

Miquel Reverter, alcalde de Castellfollit de la Roca: “Nosaltres el que considerem és que Castellfollit sigui una plataforma per aquells músics de la garrotxa, siguin novells o siguin més veterans, que vulguin expressar el seu art.”

Tots els actes tindran lloc a la plaça major on se centra la vida de nit del poble, i en cas de pluja es celebraran al centre cívic.