La companyia Shakti Olaizola ha protagonitzat l’últim ‘Dijous a les places en família’ amb la proposta Baldin Bada

La companyia basca Shakti Olaizola va protagonitzar ahir a la plaça major el cicle ‘Dijous a les places en família’. Una proposta per fer-nos descobrir que podem pintar la realitat que més ens agradi.

El grup artístic Shakti Olaizola va fer vibrar ahir la ciutat amb la presentació del seu nou espectacle Baldin Bada. De Bilbao a la Plaça Major d’Olot, el lema de l’activitat era ‘El pinzell està a les nostres mans’.

El duo basc va mostrar habilitats com pintar amb els peus, fer equilibris impossibles i cantar fent postures molt estranyes. L’activitat gratuïta que barrejava circ, teatre i música formava part dins del programa d’Olot Cultura d’aquest any.

Shakti Olaizola, artista: “Bastante complejo por todo lo que mescla de música, pintura, todo en directo, por supuesto. La verdad es que está muy bien que se programen teatros de calle en verano.”

La població valora molt positivament la predisposició de l’Ajuntament a portar aquests tipus d’espectacles a les places de manera gratuïta.

El cicle ‘Dijous a les places en família’ es tancarà el pròxim dijous a la plaça de Campdenmàs amb ‘Ricky, el Tenista’.