Castellfollit de la Roca acull el concert presentació de Ferran Massegú trio

Ferran Massegú trio, el nou projecte de l’excantant de Teràpia de Shock va estrenar-se aquest dissabte a la tercera edició del Cicle de Concerts de Castellfollit de la Roca. Desenes de persones van gaudir del jazz del grup a la plaça Major del municipi.


Ferran Massegú trio ha optat per Castellfollit de la Roca per presentar-se al públic amb el seu primer concert. Massegú aposta pel jazz en aquest projecte, juntament amb Pau Oliver a la bateria i Joan Solà al contrabaix.

Ferran Massegú, músic i cantant: “És una mica el primer concert de presentació d’aquest trio. El projecte neix d’un treball final de carrera que vaig tenir la gran sort i el privilegi de comptar amb dos grans músics com són el Pau Oliver a la bateria i en Joan Solà al contrabaix. Ens vam entendre molt tant musicalment com personalment, i vam decidir després del treball seguir fent concerts i aquest és el primer de la sèrie”.

Amb Ferran Massegú trio, el cantant garrotxí deixa enrere el pop rock de Teràpia de Shock i s’emmarca en un estil ben diferent.

Ferran Massegú, músic i cantant: “És bastant diferent de la música que fèiem amb Teràpia de Shock, però bé, tot és música i estem molt contents del resultat que està sortint”

Desenes de persones van poder gaudir a la plaça major de Castellfollit de la Roca de Ferran Massegú trio. El Cicle de Concerts de Castellfollit continuarà amb Agnès & The Pèpits i Jessica Mellado, el 16 i el 30 d’agost.

x