La Vall d’en Bas celebra la segona edició del Torneig de Volei “Vall”

L’equip ‘Nit i dia’ s’ha endut la victòria del segon torneig de Vòlei “Vall” de la Vall d’en Bas. Un total de 4 equips van disputar dissabte la segona edició del torneig, un tots contra tots disputat amb dues lligues.

‘Les fulles d’en Jordà’ han quedat en l’última posició i en rebut un diploma olímpic,els ‘Pacahosencara’ s’han endut el bronze, i els finalistes han estat el ‘jovent del vòlei’. Això sí, tots ells però han pogut beneficiar-se d’un dia esportiu entre amics.

Lluis Rubió, tècnic de juventut i educació de l’ajuntament: “A la vall històricament s’havia fet un torneig al pavelló i vam voler donar-li un tomb, ja que feia dos anys que no es feia, i l’hem tranformat en un format d’estiu”

Tot i que les condicions climatològiques no han pogut amb els participants, la calor si que ha fet que hi hagi hagut una davallada d’inscripcions. Enguany 30 persones han participat al torneig.

Elena Ortiz, jugadora: “Aquí estem molt bé perquè podem anar a la piscina, ens podem refrescar, juguem a vòlei… no ens falta de res. Està molt ben organitzat”

En les 10 hores de vòlei s’han pogut combinar amb banys a la piscina, per passar les calors, i un dinar de germanor entre els jugadors.

Aquest torneig és el preludi de les 12 hores de Volei platja a la muntanya, que organitza el Club Volei Olot.

x