Oix acull els campaments musicals fins l’11 d’agost combinant lleure i música

Oix acull fins l’11 d’agost els campaments musicals. Es tracta d’unes estades que tenen com a elements fonamentals la música i el lleure. Aquests campaments estan organitzats per la Coordinadora de Lleure del Pla de l’Estany.


Els Campaments Musicals d’Oix van néixer el 2015 com a tals, però antigament ja s’havien portat a terme sense el component musical i per tant es va apostar per recuperar-los amb aquest toc innovador. L’objectiu de l’estada no és el d’aprendre música, sinó el d’aprendre mitjançant la música.

Joan Parés, monitor dels campaments: “Aquests campaments musicals d’Oix neixen el 2015, però en veritat és una idea que va sortir des de la Coordinadora de Lleure del Pla de l’Estany per recuperar uns campaments que antigament ja s’havien fet aquí. L’únic que la idea va ser innovar una mica i no només fer uns campaments de lleure sinó barrejar-ho també amb música”.

 

Berta Ayats, monitora dels campaments: “Estem convivint aquests dies dels campaments aquí al poble, vivim aquí i aprofitem, ja que és la Festa Major, per vincular molt als participants amb el poble i fem activitats col·lectives”.

Activitats com un sopar popular, un concert a la piscina de Montagut o el concert final de la Festa Major són algunes de les que desenvolupen els participants.   

Cesc Corominas, participant campaments: “M’agrada molt vindre perquè combines dues coses que estan molt bé. Amb aquests dies crees una família fora de casa i a més a més també gaudeixes de la música”.

 

Vall Octavio, participant campaments: “Tots compartim aquesta afició que és la música, la majoria de vegades ens avenim molt i passem molt bons moments junts”.

Els Campaments Musicals d’Oix duren deu dies, estan organitzats per la Coordinadora de Lleure del Pla de l’Estany i enguany finalitzen el dissabte 11 d’agost.

x