Beuda gaudeix de la Trobada d’Acordionistes en el marc de la Festa Major

La Festa Major de Beuda ha dinamitzat el municipi aquest cap de setmana. Diumenge es van ballar sardanes i es va fer la trobada d’acordionistes. El consistori fa una bona valoració de la festa de Sant Feliu que sempre es celebra el primer cap de setmana d’agost.


Beuda es va vestir de gala aquest cap de setmana amb motiu de la Festa Major. Diumenge les sardanes i els acordions van agafar el protagonisme en aquest municipi garrotxí. Els núvols de la tarda van respectar la celebració i la trobada d’acordionistes, amb músics de totes les edats.

Pere Marginet, acordionista: “Vam anar a escoltar trobades d’aquestes i ens va fer gràcia. Vaig pensar això podria fer-ho! Vaig comprar un acordió i vaig aprendre’n”.

Josep, acordionista: “L’acordió és com si parlessis dos idiomes a la vegada. Amb la mà dreta toques amb un idioma que és la clau de sol, i la mà esquerra tens que traduir amb clau de fa”.

El consistori fa un bon balanç de la festivitat amb una oferta d’activitats pensada per a tots els públics.

Anna Vayreda, alcaldessa de Beuda: “La valoració és molt positiva, tot ha anat bé. La gent marxa contenta i això és la voluntat de l’Ajuntament, fer els actes pel gust de tothom. Vam fer una gimcana dissabte per la mainada que també va anar molt bé. Estem molt satisfets de com ha anat la Festa Major”.

 La següent celebració del municipi tindrà lloc al veïnat de Segueró i serà el proper 15 d’agost.