El Besalú Club Natació compta amb una jove promesa de la natació a les seves files, l’alevina Aina Fernández

L’Aina Fernández del Besalú Club Natació porta una temporada carregada d’èxits esportius. La nedadora alevina s’ha proclamat campiona de Catalunya als campionats d’hivern i d’estiu. A més, als campionats d’Espanya disputats a Sabadell va aconseguir dues medalles de bronze.

El Besalú Club Natació compta amb una jove nedadora que està assolint èxits a Catalunya i també a nivell estatal. L’alevina Aina Fernández es va proclamar campiona de Catalunya als campionats d’hivern de natació i ha repetit la gesta als campionats d’estiu. Això la va portar als campionats d’Espanya on va sumar dues medalles de bronze en 100 i 200 metres braça. L’Aina aprofita el conveni del Besalú amb el Club Natació Banyoles, que li permet completar els entrenaments a la capital del Pla de l’Estany durant la temporada d’hivern.

Aina Fernández, nedadora Besalú Club Natació: “Quan vam començar amb tot això dels entrenaments de Banyoles, a mi se’m va obrir com una porta. Em sentia bé entrenant, m’agrada molt i així he anat fent fins arribar a on sóc”.

 

Joan Cabratosa, president Besalú Club Natació: “És una nena que és una campiona nata. Va anar als campionats de Catalunya d’hivern i va quedar campiona, als d’estiu també. Ha fet quatre medalles de quatre proves que va nedar en tots dos, i ara per acabar-ho d’arrodonir als campionats d’Espanya dues medalles”.

La natació és un esport que requereix molt sacrifici i entrenament, però l’Aina reuneix totes les característiques necessàries per seguir millorant.

Aina Fernández, nedadora Besalú Club Natació: “No sé si arribaré gaire lluny o no, però sempre dins el que m’agrada intentaré arribar al màxim possible”.

La nedadora alevina Aina Fernández del Besalú Club Natació guanya dues medalles als campionats d’Espanya