La Greda Street Band s’acomiadarà dels escenaris amb un últim concert el dia 13 d’octubre

La banda olotina Greda Street Band posa punt i final a la seva trajectòria una dècada després de la seva fundació. El grup està preparant un concert de comiat que es celebrarà el 13 d’octubre a la Sala El Torín.

10 anys sobre els escenaris i un nombre de concerts difícil de quantificar. La Greda Street Band decideix posar punt i final al seu projecte. Al 2012 la banda treia el seu primer disc titulat ‘El Discu’ amb versions de cançons de taverna d’Olot. El 2015 és un dels moments més destacats del grup amb l’enregistrament de ‘Pobles de terra endins’ que els hi obra portes fora de la Garrotxa. En definitiva, una dècada en actiu que ha superat les expectatives dels membres del grup.

Martí Albesa, Greda Street Band: “Vam començar el projecte que estàvem a la vora dels 19-20 anys i l’acabem amb 29-30, aquest és el motiu principal perquè decidim acabar-ho. La vida no és la mateixa amb 20 anys que amb 30, i per tant ens trobàvem que no podíem dedicar el temps que es mereix el projecte”.

El concert anomenat ‘Orgull rural sempre’ comptarà amb un grup convidat i un seguit d’activitats relacionades, com per exemple un sopar popular. Els olotins també convidaran a antics membres de la Greda Street Band.

Pau Àvila, Greda Street Band: “Durant aquests deu anys, la Greda Street Band s’ha anat transformant, a més del seu estil musical, que ha anat evolucionant, els membres del grup han anat marxant i han anat venint per altres compromisos. Nosaltres hem volgut, en aquest concert de comiat, convidar-los a tots i que poguessin pujar a l’escenari a tocar cançons amb nosaltres”.

L’últim concert de la Greda Street Band serà el 13 d’octubre a les 11 de la nit a la Sala El Torín. Les entrades es podran adquirir a la pàgina web d’Olot Cultura.