L’Ajuntament de Sant Feliu de Pallerols demana que les entitats bancàries mantinguin al màxim de serveis al municipi

El dèficit d’oficines bancàries és una realitat que hi ha a diversos municipis de la Garrotxa a l’entorn de l’A-26, entre Besalú i Castellfollit. Contrasta la realitat de Sant Feliu de Pallerols, al sud de la comarca que, tot continua sent un dels municipis catalans que té més entitats bancàries en proporció al seu nombre d’habitants. Tot i així, l’Ajuntament també té demandes a fer per preservar el servei.

Sant Feliu de Pallerols continua sent un dels municipis catalans amb més entitats bancàries per habitant a Catalunya. Tot i així, n’hi ha que obren només certs dies a la setmana, n’hi ha que obren unes hores i n’hi ha que han decidit tancar per vacances. L’Ajuntament és conscient del pes que les noves tecnologies estan guanyant a l’hora de prestar molts dels serveis que fins ara s’oferien des del taulell, però demana a les entitats bancàries que mantinguin el màxim nombre de serveis.

Joan Casas, alcalde de Sant Feliu de Pallerols: “Això ens fa patir. Hem de mentalizar-nos que hi ha un canvi, però perquè hi hagi un canvi no vol dir que com a Ajuntament no puguem demanar que es conservin el màxim de serveis. Aquest és el sentiment que tenim”.

Des de l’equip de Govern de Sant Feliu demanen a les entitats bancàries que segueixin treballant des de les oficines que hi ha al municipi per donar resposta a tots els veïns.