Dos patinadors del CPA Olot participaran al campionat europeu de patinatge artísitc de parelles

Les illes portugueses de Les Açores acolliran al setembre els campionats Europeus de parella de patinatge artístic. Els dos convocats per la Federació Espanyola per aquesta competició son dos olotins del Club Patinatge Olot, Eli Prat i Artur Balagué. Aquests dies s’entrenen dur a les instal·lacions del pavelló d’Argelaguer, sota la batuta de l’Olga Martí, la seva entrenadora. Fa tres anys que formen parella a la pista i aquesta és la primera vegada que disputaran un campionat internacional.

Eli Prat, Patinadora CPA Olot: “És el nostre debut en copa internacional i en tenim moltes ganes. Jo estic molt nerviosa per que la modalitat per parelles no l’habia fet mai i sortir el primer cop fora i trobar-te amb parelles de fora impressiona però en tenim moltes ganes”.

 

Artur Balagué, Patinador CPA Olot: “Entrenem cada dia unes 3 hores a Argelaguer, de dilluns a dijous i amb 3 dies de festa”.

 

Olga Martí, Entrenadora del CPA Olot: “Les sensacions son molt bones. Estem treballant molt dur ja que hem tingut 15 dies de vacances després de 8 setmanes intenses de campionats i merexíem unes vacances tots pelgats. Hi anem amb moltes ganes, il.lusions i intentarem donar el millor de nosaltres”

La parella afronta com un repte el campionat, tot i que ja han provat la medalla d’or als campionats català i espanyol. Entrenen cada dia amb un intens programa d’exercicis per estar al 100 per cent els dies de competició que arrenquen el 31 d’agost.

Bones sensacions per a un campionat que és el primer internacional, tot i que ja havien disputat la copa Itàlia de forma no oficial. Després d’uns dies de descans ara toca posar-se en forma i carregar-se d’optimisme.

Artur Balagué i Elisenda Prat van revalidar el títol de campions d’Espanya en categoria Sènior el passat mes de maig a Màlaga dins del segon campionat d’Espanya de Patinatge Artístic i Dansa en la modalitat de parelles. El Campionat d’Europa de Patinatge es disputarà fins el 5 de Setembre.