Els 17 equips garrotxins que competiran a Segona, Tercera i Quarta Catalana ja coneixen el calendari

Falta poc menys d’un mes perquè arrenquin les lligues de futbol de Segona, Tercera i Quarta Catalana. Els disset equips garrotxins que participen a les tres lligues estan començant a preparar la temporada. El tret de sortida serà el cap de setmana de l’1 i el 2 de setembre i la jornada final tindrà lloc el 25 i 26 de maig.

Els equips garrotxins comencen a preparar la temporada 2018/2019 a les lligues de Segona, Tercera i Quarta Catalana. La Federació ja ha fet públics els calendaris. Al grup 1 de Segona Catalana, dels divuit equips participants quatre són garrotxins. La lliga arrencarà l’1 de setembre amb dos derbis: Besalú-Bosc de Tosca i Sant Jaume de Llierca-Santa Pau. La lliga finalitzarà el 26 de maig amb el Besalú reben l’Abadessenc a casa, el Bosc de Tosca a domicili al camp del Caldes de Malavella, el Santa Pau jugant a Can Gibert i el Sant Jaume desplaçant-se a l’estadi del Marca de l’Ham.

Al grup 17 de Tercera Catalana hi trobem cinc equips garrotxins: Les Planes d’Hostoles, el Sant Privat, el Santjoanenc, el Sant Esteve d’en Bas i l’Hostoles. La lliga arrencarà també el cap de setmana de l’1 i el 2 de setembre. Les Planes, després d’assolir l’ascens, iniciarà la temporada casa contra el Sant Gregori. El Sant Esteve encetarà la lliga com a local davant l’Amer. El Sant Privat rebrà el Sant Ponç i l’Hostoles i el Santjoanenc configuraran el primer derbi garrotxí a la jornada 1.

Per últim al grup 27 de Quarta Catalana, dels disset equips participants vuit són de la Garrotxa. Hi trobem el Castellfollit de la Roca, el Montagut, l’Atlètic Olot, el Joanetes, el Sant Roc, la Canya, el Joventut Sant Pere Màrtir i Les Preses. La temporada arrencarà en la mateixa data que Segona i Tercera, l’1 de setembre. En la primera jornada al Joventut Sant Pere Màrtir li tocarà descansar. La lliga finalitzarà el cap de setmana del 25 i 26 de maig del 2019. Aquests dies els equips garrotxins comencen a posar fil a l’agulla a la pretemporada.

x