La Festa Major d’Oix s’allarga deu dies gràcies a la col·laboració entre Ovoxo i els Campaments Musicals

 Aquests dies Oix està de Festa Major. Les activitats van començar divendres i s’allargaran al llarg de tota aquesta setmana fins diumenge. Al llarg d’aquests dies s’han programat tot tipus d’activitats amb la col·laboració organitzades per l’associació de Veïns i pels Campaments Musicals d’Oix.

La Festa Major d’Oix és una de les més llargues de la Garrotxa. Enguany dura 10 dies i estem a l’equador de la celebració. La durada d’aquesta festa és gràcies a la suma d’esforços entre l’Assocaició de Veïns d’Oix, OVOXO i els Campaments Musicals que al llarg de la seva estada organitzen diverses activitats obertes al públic.

Joana Coma, presidenta OVOXO Poble d’Oix: “D’una manera altruista col·laboren amb nosaltres organitzant la festa i aprofitem activitats que fan ells per posar-les al programa”

Des dels campaments musicals d’Oix s’han organitzat les activitats que es van fer el cap de setmana passat i les que es fan aquests dies entre setmana, com el concert d’aquest dijous amb la ‘The Oix Band On Tour’ que actuaran a la piscina de Montagut o el concert de final dels campaments que es farà dissabte al migdia a la plaça major d’Oix.

Aquesta suma d’esforços entre entitats vinculades a Oix es veu en d’altres esdeveniments de la festa, com el Dinar Popular en benefici del Refugi de Sant Aniol d’Aguja que es farà el dissabte a l’hort de la rectoria i que s’organitza conjuntament entre Ovoxo, els Campaments Musicals i els Amics de Sant Aniol.

Una de les activitvats més esperades de la festa però, és el tradicional correfoc , que dissabte a la nit omplirà el poble de llum amb els Diables del Croscat.

Carme Calderon, membre junta OVOXO: “El Correfor és l’espectàcle estrella de la festa d’Oix. És el moment esperat del jovent i de totes les persones que venen a la festa”

El fi de festa a Oix serà diumenge, amb una altra de les activitats més esperades, sobretot pels més menuts: la cercavila dels Gegants i Cavallets de Montagut.  Tota la programació de la Festa Major es pot consultar a la pàgina web de l’Associació de veïns Ovoxo Poble d’Oix.

Deixa un comentari