El sènior femení de la Unió Esportiva Olot fitxa Mireia Fabrés, Jana Clarà i Cristina de la Fuente

El sènior femení de la Unió Esportiva Olot va preparant el projecte a Primera Catalana. L’equip de Moi Dubé ha incorporat a tres jugadores garrotxines que reforçaran la plantilla, són Cristina de la Fuente, Mireia Fabrés i Jana Clarà. Les jugadores de l’Olot arrencaran la pretemporada el 21 d’agost.

Mireia Fabrés, Jana Clarà i Cristina de la Fuente són, de moment, les tres incorporacions del sènior femení de la Unió Esportiva Olot. Totes tres formaran part de la plantilla dirigida per Moi Dubé en aquesta temporada 2018-2019 a Primera Catalana. La Mireia Fabrés és de Les Planes d’Hostoles ve de la Unió Esportiva Porqueres, té 22 anys i juga de lateral o extrem esquerra.

Mireia Fabrés, jugadora UE Olot: “He vingut expressament a l’Olot perquè és un equip de la meva comarca. M’agrada el projecte nou que han creat perquè crec que un club tant gran està bé que potencií el futbol femení, em va cridar molt l’atenció. A més, moltes jugadores havien jugat amb mi a Les Preses i ja les conec”.

La Jana Clarà també és de Les Planes d’Hostoles, té 21 anys, juga de lateral dreta i ve de les seccions universitàries del Bristol, on va jugar durant una estada d’Erasmus.

Jana Clarà, jugadora UE Olot: “Amb moltes ganes per tornar a jugar amb jugadores amb qui ja havia jugat. També poder fer que el futbol femení d’alguna manera sigui més visible. Ja que el club de l’Olot és més conegut estaria bé que més gent pogués accedir a veure futbol femení”.

Per la seva banda, la Cristina de la Fuente serà la jugadora més jove de la plantilla, té 16 anys, és de Tortellà i ve del Girona FC, per aportar pólvora a l’atac de l’Olot.

Cristina de la Fuente, jugadora UE Olot: “M’agrada molt el projecte i l’oferta que m’han proposat. Quan vaig sentir que jugaria amb nenes més grans i de la comarca em va fer molta il·lusió. També retrobar-me amb en Moi que fa 10 anys era el meu entrenador i l’Alba també”.

Moi Dubé no dona la plantilla per tancada, a l’entrenador li agradaria incorporar una migcampista i una davantera, tot i que sap que el mercat està complicat per la presència de clubs com el Porqueres, el Vic i el Manlleu que estan a Preferent. La pretemporada arrencarà dimarts 21 d’agost i el tret de sortida de la lliga serà el 15 de setembre a casa contra el Palautordera.