Els Hostalets d’en Bas i Puigpardines ultimen els preparatius per a les seves festes majors que s’allargaran fins al 15 d’agost

Dos pobles de la Vall d’en Bas celebren els pròxims dies la seva Festa Major. Parlem d’Els Hostalets d’en Bas i de Puigpardines. La festivitat als Hostalets comença aquest divendres i finalitza el 15 d’agost amb el dilluns com a dia de descans. Mentre que la festa de Puigpardines té lloc dissabte i els dies 14 i 15 d’agost.

El poble dels Hostalets d’en Bas es prepara per a la seva Festa Major. Una celebració que arrencarà divendres amb la Nocturna Estrellada, una caminada nocturna que comptarà amb un sopar i l’observació d’estels. El dissabte es faran diversos actes, com la Gran Gimcana Rural per a totes les edats a la tarda. Diumenge, escacs, una festa infantil amb màgia i havaneres amb el grup Ultramar.

La Festa Major s’allargarà fins dimecres 15 d’agost. Abans però, eI dimarts 14 es farà el concert “Música a la Iera” als jardins del local social del poble amb The Blackiss, Pelut i Pelat i Dj Cactus.

Marta Vila, Comissió de Festes Els Hostalets d’en Bas: “Creiem que no només perquè hi hagi ball ha de ser públic juvenil. Teníem ganes que l’ambient fos una mica per a tots els públics, pensant amb la gent del poble i rodalies. Comença a les 8 del vespre i és fins les 2 de la matinada. La idea és que la gent vingui a passar el vespre, hi haurà una foodtruck que servim sopars, tapes i begudes”.

Per la seva banda, Puigpardines també estàrà de Festa Major l’11 el 14 i el 15 d’agost. Amb activitats com discomòbil, un espectacle pirotècnic o la tradicional xocolatada popular. La programació de les dues festes es pot consultar a la pàgina web de l’Ajuntament de la Vall d’en Bas.