Unes ulleres de realitat virtual transporten els visitants en globus per sobre el Montsacopa i li expliquen la seva història

El Fortí del volcà Montsacopa és un dels espais que acull activitats de la Cua del Drac d’Olot. El restaurant disposa d’ulleres de realitat virtual que simulen que vas en globus aerostàtic i que expliquen la història del volcà i de l’església de Sant Francesc. L’activitat té un preu d’1,5 euros.

Jordi Anglada, responsable El Fortí del volcà Montsacopa: “Aquesta activitat és de realitat virtual, amb aquestes ulleres et dona la impressió que estàs dins d’un globus aerostàtic que puges per sobre del volcà i veus tots els paisatges de la Garrotxa i tot el que configura aquest entorn. Hi ha una persona que s’encarrega d’explicar-te la història, com va sorgir aquest volcà i també la història de l’església de Sant Francesc i del fortí. Està molt bé perquè t’integres, és molt integrador”.

 

Coral·lí Guàrdia, ha provat l’experiència de les ulleres: “He pogut observar tota la ciutat d’Olot des d’una perspectiva molt alta, he pogut saber on estava cada volcà i la seva situació. Mirava avall i veia arbres, no veia els meus pes ni res, veia només l’entorn. M’ha fet una mica d’impressió, però m’ha agradat perquè és diferent veure les coses des d’una altra perspectiva”.

x