El Workshop d’RCR porta a Olot als guanyadors del Premi Nacional de Dansa 2008 en una conferència oberta al públic

El Workshop d’RCR arquitectes ha ofert aquesta setmana una xerrada cultural de Pep Ramis i María Muñoz oberta al públic general. Els dos directors ‘Mal Pelo’ van ser els guanyadors del Premi Nacional de Dansa del 2008.

RCR Workshop ha presentat aquesta setmana al pati de l’hospici d’Olot una xerrada cultural dels guanyadors del Premi Nacional de Dansa del 2008 oberta al públic general.

Pep Ramis, ballarí, actor i director escènic, va formar la companyia Mal Pelo juntament amb María Muñoz el 1989, un grup de dansa amb més de 25 espectacles a les seves esquenes que basa el seu treball en una recerca constant de llenguatges i amb la qual han creat nombrosos espectacles que han girat per tot el món i rebut diferents guardons.

MARÍA MUÑOZ, conferenciant Workshop RCR: “La nostra participació és per oferir des del punt de vista de coreògraf i persones que treballen en propostes on el cos és l’eina principal, explicar alguns conceptes dels nostres processos de creació i la nostra manera d’entendre la creació escenica”.

Pep Ramis i María Muñoz tornaran a Olot per celebrar els 30 anys de la companyia.

La segona setmana del workshop d’RCR arquitectes tancarà aquest vespre amb la ponència de l’arquitecte japonès Shigeru Ban, premi Pritzker 2014. La clausura de Workshop Internacional RCR se celebrarà el proper divendres 17 d’agost.

 

 

 

 

x