El cicle Dijous a les places en família finalitza amb l’espectacle ‘Ricky, el tenista’

L’espectacle ‘Ricky, el tenista’ va tancar ahir el cicle Dijous a les places en família. L’activitat va tenir lloc al Núria Social d’Olot a causa de la previsió de pluja.

L’actuació tanca el cicle ‘Dijous a les places en família’, una de les activitats de la programació de la Cua del Drac. Ricky era un esportista d’elit als anys vuitanta; ara, un professor de tennis molt particular que ofereix classes magistrals, tot utilitzant un gran sentit de l’humor i tècniques de circ, com els malabars i l’equilibri.

Un espectacle de clown i circ. L’acte, que està pensat per fer-se en un espai obert segons el mateix actor, va desplaçar-se al Núria Social d’Olot, a causa de la previsió de pluja.

José Luís Redondo, actor: “El espacio alternativo a la lluvia es super bonito, aunque yo preferiría la calle, porque el espectáculo está concebido más para la calle. En la calle pasan muchas más cosas: una persona que pasa, un perro que ladra, entonces yo juego mucho con eso con la improvización. Cuando estás en sala la gente está un poca más concentrada, en la calle me siento más cómodo”

Aquestes actuacions culturals han complementat l’èxit del ‘Circ a les places’ aquest estiu, totalment consolidat a Olot amb una gran assistència cada dimecres de juliol. Tots els espectacles han estat gratuïts.

x