La PAH de la Garrotxa denuncia un altre habitatge en mal estat i reclama solucions

L’Abde i la seva família de 8 membres, malviuen en un habitatge que fa 4 anys serveis socials de l’ajuntament va visitar pel mal estant en el que es trobava. Passat el temps, des de la Plataforma d’afectats per la Hipoteca denuncien que no s’ha fet cap mena d’actuació. Fins i tot fa uns mesos es va esfondrar part del sostre d’una de les habitacions.

És per això que des de la Plataforma demanen que des de l’ajuntament es pugui cedir un habitatge ja que viuen en unes condicions deplorables. La vivenda te goteres, esquerdes i te mala filtració de l’aigua el que fa que sigui un perill imminent.

Ells estan disposats a pagar un petit lloguer però viuen amb la por al cos constantment. A mes el propietari de l’habitatge, asseguren, diu no pot pagar el cost de rehabilitar l’edifici i reclamen que se’n faci càrrec ja que cada mes paguen de lloguer 250 euros.

La família assegura que quan contacten amb l’administració corresponent se’ls treuen de sobre i demanen una resposta ràpida i urgent pel perill que suposa. Els preocupa que el sostre pugui tornar a cedir i pugui fer-los mal. I a més critiquen que des de l’ajuntament ni serveis socials s’ocupen del seu cas.

Des de la Plataforma d’afectats de la Garrotxa tenen comptabilitzats més casos d’emergència social que necessiten un habitatge urgent.