La UE Olot guanya el Torneig de l’Estany després de superar el Figueres i el Banyoles

L’Unió Esportiva Olot s’ha endut el tradicional Torneig de l’Estany després de superar els seus rivals. Els homes de Raúl Garrido han superat per la mínima a la UE Figueres amb un gol del jove Marc Pagès i després han golejat per 5 a 0 al CE Banyoles amb gols de Moha, Masó, Nierga, Xumetra i Ibra. L’equip va mostrar una actuació convincent dels més joves en una jornada de festa del futbol gironí al Pla de l’Estany.

Deixant de banda el Torneig de l’Estany, aquest cap de setmana la Unió Esportiva Olot torna a jugar. En aquest cas un partit amistós, però contra un equip especial, el Palamós Club de Futbol, l’equip més antic de Catalunya. Els de Raúl Garrido seguiran perfeccionant dinàmiques de cares a la temporada, aquest cop al Baix Empordà i contra un equip de Primera Catalana.

x