La Piscina del poliesportiu Santjoanenc acull la competició provincial Nedador Complet de natació

La piscina del Club Poliesportiu Santjoanenc ha acollit aquest dissabte el campionat provincial Nadador Complet. En la competició s’han vist les cares el Club Poliesportiu Flaçà, el Natació Castellfollit, el Natació Besalú, la Jonquera i el Santjoanenc.  Una prova en la que cada equip havia de competir en els 4 estils i 50 metres. Tot i La jornada calurosa, en el que gairebé tots els equips estaven d’acord és en que s’ha notat l’absència, per vacances estivals,  de grans pesos dels equips cosa que ha fet donar més temps a d’altres components que han pogut  millorat les seves marques totals.

Eduard Albella, entrenador del CP Santjoanenc: “l’Esquip està molt bé fisicament. Estan molt ben entrenats, estic molt content en aquest sentit però ara falta que tots vinguin en les competicions finals ja que tenim molta gent de vacances i gairebé tots els equips estem igual”

Després de llargues jornades i competicions, els equips comencen a notar una mica de desgast com és el cas del Castellfollit, que entrena des del setembre

Pere Vilà, president del CN Castellfollit: “Nosaltres fem natació tot l’any des de setembre fins al proper 25 d’agost en el que farem el Criterium a Castellfollit. També es veritat que tenim un altre nivell d’entrenament més relaxat, però sí, els jugadors estan cansats a aquestes alçades”

El Santojoanenc era la primera vegada que acollia aquesta competició en la nova piscina de competció descoberta de 6 carrils. Bons registres en una competició molt renyida.