Cap de setmana de festa major a Santa Pau amb la ja tradicional baixada del pont

Bon temps i bona calor, els ingredients perfectes per a celebrar una remullada dins dels actes de la festa major de Santa Pau que se celebra fins el proper dijous. La festa va començar amb la tradicional baixada del pont on els participants i els més atrevits se les van ingeniar per a lliscar carrer avall. Un cop acabada la tradicional baixada, els nens i no tant nens els tocava disfrutar de la festa de l’escuma de colors a la plaça de baix acompanyada de la cercavila.

La festa va tenir de pregoner el cap de turc 2018 abans del sopar popular de festa major que va aplegar veïns i veïnes del municipi.
Els actes no s’acaben aquí per que continuaran avui dilluns a les 19.30 amb la presentació del llibre Terra de crims on hi participen 10 autors, entre les quals la periodista Santpauenca Tura Soler.

A les 22.00 hi haurà cinema a la fresca. I tant demà dimarts com dimecres s’han programat activitats per a tots els gustos com el ball de pabordes i la proclamació de l’hereu i la pubilla d’aquest any. La festa acabarà dijous amb un berenar popular i Sardanes amb la cobla principal d’Olot.

 

x