Les havaneres del grup Ultramar apleguen unes cent cinquanta persones al local social d’Els Hostalets

El grup d’havaneres Ultramar ha actuat aquest diumenge als Hostalets, en motiu de la Festa Major del poble. Prop d’un centenar i mig de persones han assistit al local social del poble per escoltar el repertori d’aquest grup vallesà.


Al voltant d’unes cent cinquanta persones han estat presents als Hostalets d’en Bas aquest diumenge, per escoltar el grup d’havaneres Ultramar, en motiu de la celebració de la festa major del poble.

El grup vallesà Ultramar, que ja havia actuat als Hostalets fa uns anys, ha tornat avui a la Garrotxa per oferir un repertori variat. Els temes principals han estat les havaneres clàssiques i contemporànies, però no hi han faltat les sardanes. Així ho explica Núria Berengueras, una de les components de la banda.

Núria Berengueras, membre del grup Ultramar: “Tocarem havanera clàssica, però també havanera contemporània. Tocarem una mica de repertori variat: l'”Havana”, “La chalana”, “La Lola la tavernera”… i una mica de sardana.”

Malgrat l’acte s’havia de celebrar a fora, la pluja ha fet la guitza i ha obligat a la organització a traslladar l’acte al local social del poble.

Marta Vila, Comissió de Festes Els Hostalets d’en Bas: “La intensió d’avui era fer les havaneres al carrer Teixeda, però a causa de la pluja ho traslladem al local social.”

Tot i així, el públic assistent no ha fallat i ha omplert de ‘gom’ a ‘gom’ el local social del poble, per gaudir d’un ambient de  festa major.