Perepau Ximenis i Josep Maria Ribelles porten al Parc Nou una pinzellada de la proposta ‘Traddart’

El garrotxí Perepau Ximenis i el cerdanyolenc Josep Maria Ribelles han portat la proposta Traddart aquest diumenge al Parc Nou d’Olot, en el marc de les activitats de la Cua del Drac. El mal temps només ha permès que els músics interpretessin dues peces musicals.


El Parc Nou ha acollit el projecte musical de Perepau Ximenis i Josep Maria Ribelles, anomenat ‘Traddart’. El públic assistent només ha pogut gaudir de dues peces musicals per culpa del mal temps. Però n’ha tingut prou per delectar-se momentàniament amb la fusió de l’arpa i l’acordió.

Perepau Ximenis, músic: “Ens hem conegut musicalment l’un a l’altre, hi ha hagut un interès mutu. Aleshores ens hem proposat de fer una cosa junts, de jugar una mica, d’experimentar i s’ha anat creant aquesta alquímia que diem, amb aquest nom que hem trobat que és ‘Traddart’. És un nom amb efecte mirall, com una mena de palíndrom i és una miqueta la fusió que estem intentant amb aquests dos instruments”.

‘Traddart’ combina música d’avantguarda i música tradicional, i de moment, està arribant molt bé a l’espectador.

Josep Maria Ribelles, músic: “Passar-ho bé, tocar junts i sobretot partint d’on estem situats geogràficament toquem melodies tradicionals però també neixen coses noves”.

La pluja ha privat als músics de mostrar totes les seves cartes, per tant caldrà esperar a un altre moment per gaudir plenament del nou projecte de Ximenis i Ribelles.

 

x