Planestiueja’t per partida doble i per a totes les edats

Cap de setmana de doblet al festival Planestiueja’t. Aquest cap de setmana els garrotxins han pogut gaudir per partida doble d’aquest festival. Des dels més petits fins els més grans han tingut un motiu per acostar-se fins a Les Planes d’Hostoles per gaudir de la música.


Dissabte, aproximadament 300 persones van gaudir del cantautor canari Pedro Guerra. El concert va ser la pre-estrena del seu últim disc que sortirà el setembre, i que és una remasterització del seu primer disc Golosinas. Un públic entregat i cantant totes les lletres del disc, de la primer a la última.

 Pedro Guerra, cantautor: Estoy volviendo la mirada a mi primer disco, de hace 25 años, que se llama ‘Golosina’ y hoy aquí hacemos un preestreno. En septiembre saldrà una edición remasterizada de mi disco que se llamará ‘Golosinas 2018’.

Diumenge va ser el torn dels més petits. El Pot Petit va aplegar 700 persones que van ballar i gaudir de la música, resistint a la calor. El concert, que s’havia de celebrar a principis de juliol, no va decebre a ningú i va fer moure l’esquelet des dels més grans als més menuts.

Jana i Pau membres de ‘El Pot Petit’: Fem un espectacle combinat amb titelles, música, ball, etc. I això fa una combinació perfecte a més a més fem temes propis.

La setmana que ve és el torn d’Andrea Motis, què serà un concert benèfic.