La Unió Esportiva Olot supera el Palamós amb claredat en la presentació dels del Baix Empordà (0-3)

Imatge: Unió Esportiva Olot

La Unió Esportiva Olot va vèncer amb claredat al Palamós en el tram final de la pretemporada. Els de Raúl Garrido es van imposar dissabte en la presentació oficial dels palamosins per 0-3.

Inici intens dels de Raúl Garrido i és que al minut 12 una bona combinació entre Marc Nierga i Xumetra va acabar al fons de la xarxa de la porteria defensada per Quintanas, era el 0-1 obra de Xumetra. El resultat es mantindria fins al minut 51 de la segona part, quan Marc Mas no perdonava i aprofitava la passada de Xumetra per fer pujar el segon al marcador.

El tercer i definitiu gol tornaria a portar la firma del davanter de Sils i arribaria set minuts més tard. En aquest cas l’origen va ser un servei de banda de Blázquez que Barnils pentinava i Marc Mas rematava al segon pal. Bon partit dels garrotxins al Baix Empordà contra el degà de Catalunya, per seguir millorant dinàmiques de cares a l’inici de lliga del 26 d’agost.