Andrea Motis actuarà aquest dissabte al Festival Planestiueja’t de les Planes d’Hostoles en un concert solidari

Andrea Motis pren momentàniament aire a Argelaguer, poble on la seva família té una residència d’estiueig, per agafar forces i continuar un dels estius més intensos que recorda des que es dedica a la música jazz.

Andrea Motis, trompetista i Cantant: “Aquest mes d’agost és el més atapeït que he tingut mai a la meva vida. Tenim concert pràcticament cada dia excepte 3 dies. Hem actuat a Pals, Amposta, Sardenya, o Menorca on vam tocar amb el grup d’Alfonso Vilallonga…i també el de Planes d’Hostoles”.

Serà aquest dissabte 18 d’agost que Motis actuarà dins el fesitval de música Planestiueja’t de les Planes d’Hostoles, amb el seu inseparable grup en format quartet, en un concert solidari en benefici de la Fundació Albert Bosch.

Andrea Motis, trompetista i Cantant: “Serà en format quartet. Serà amb piano, guitarra contrabaix, veu i trompeta. Farem un repertori variat: Jazz estàndard, Swing o Bossa Nova, que justament ara estem centrats en la música brasilera per què el disc de l’any vinent serà dedicat a aquest tipus de música. També oferirem alguna cosa de Funk”.

A la Garrotxa, Andrea Motis se sent com a casa. Unes jornades de jazz a Argelaguer o un concert a qualsevol dels seus municipis de la comarca continua sent per a aquesta jove talent del jazz una oportunitat única per fer una parada en un camí cada cop més ple d’èxits.

Andrea Motis, trompetista i Cantant: “si tenen temps o uns quants dies, jo sempre recomano que vinguin a la Garrotxa ja que és una de les meves zones preferides. Jo crec que és molt bo que hi hagi aquest tipus de concerts o festivals ja que ajuda a atreure més gent que vingui a la zona”

Deixa un comentari