El torneig aleví del Bosc de Tosca fa un salt de qualitat coincidint amb el 40è aniversari del club

Imatge: CEF Bosc de Tosca

Les instal·lacions presenques del Bosc de Tosca acolliran el 13è torneig de futbol 7 i el sisè Memorial Enric Rodà el 15 de setembre. Enguany, l’esdeveniment fa un salt de qualitat per celebrar els 40 anys del club i comptarà amb l’aleví ‘A’ del Real Madrid, el millor equip de Romania i una selecció del Japó.

El dissabte 15 de setembre se celebrarà el torneig de futbol 7 aleví del Bosc de Tosca, coincidint amb el quarantè aniversari del club. Això ha fet que l’entitat busqués un toc diferent i per això s’ha convidat a tres equips d’alt nivell que participaran per primera vegada al Memorial Enric Rodà.

Yeray Pérez, coordinador general CEF Bosc de Tosca: “Enguany tenim diferents novetats, sobretot a nivell d’equips. Vindrà una selecció de tot el Japó tota la setmana. Els hi farem entrenaments personals i entrenaran amb jugadors de la casa. També vindrà el millor equip de Romania, el Luceafarul Cluj, que va participar a la Danone Nation’s Cup quedant inclús per davant de l’Atlètic de Madrid; i llavors vindrà el Real Madrid com a novetat nacional”.

Seran un total de 20 equips participants que es distribuiran en quatre grups. El format del torneig és de lligueta i té una durada d’un sol dia de 2/4 de 10 del matí a 2/4 de 8 de la tarda. El torneig comptarà amb altres equips de nivell com el Barça, l’Espanyol, la Damm, el Girona o el Mercantil, i com no els amfitrions presencs. El fet que el Madrid porti el seu equip ‘A’ farà que d’altres equips participants optin per venir amb els seus millors jugadors.

Yeray Pérez, coordinador general CEF Bosc de Tosca: “Que vingui l’aleví A del Madrid ha significat que també s’animin Barça, Espanyol i Girona a portar els seus màxims referents a nivell de club. Suposo que això enriquirà encara més aquest torneig”.

En definitiva compte enrere pel que serà el 13è Torneig de Futbol 7 del Bosc de Tosca, falta un mes per l’inici de la competició.

 

x