El barri de Sant Roc presentarà aquest dimecres, en el marc de la festa major, les novetats de la faràndula

Aquest dimecres, coincidint amb la festivitat de la Mare de Déu d’Agost, el barri de Sant Roc d’Olot es vesteix de festa major. Les activitats s’allargaran fins dijous amb la Benedicció de les aigües de les Fonts de Sant Roc.


El barri de Sant Roc d’Olot celebrarà aquest dimecres i dijous la seva festa major. Entre la dotzena d’actes que hi ha programats destaca la vint-i-sisena edició de la Cursa Popular de les Festes de Sant Roc, que es durà a terme el primer dia de festa.

El gruix de les activitats organitzades pel consell de barri de Sant Roc amb la col·laboració de l’associació de Veïns la conformen els concursos que es celebraran aquest dimecres al matí. En total se’n faran quatre: el de dibuix i parxis per a nens i el concurs de petanca i el tradicional ‘Pedra Alta’ per a adults.

Un dels moments més esperats, però, serà la cercavila amb la faràndula del barri que es farà a les 10 del matí. En el transcurs d’aquest acte es donaran a conèixer alguns detalls de les novetats que hi haurà en les figures de faràndula del barri, després que la proposta de crear un nou membre sortís escollida als pressupostos participatius d’Olot.

Toni Moreno, president Associació de Veïns de Sant Roc: “Ens fa molta il·lusió perquè amb els pressupostos participatius ens va tocar 6.400 euros per fer coses de faràndula i ja explicarem algunes cosetes que farem. Hi haurà la possibilitat de veure la mostra dels nous vestits”

Dimecres al matí també s’ha programat una missa e l’ermita de Sant Roc i una audició de sardanes, així com la catorzena edició del dinar popular, que serveix també per homenatjar alguns dels veïns més grans del barri.

El darrer acte de la Festa Major de Sant Roc serà dijous, amb la missa i la benedicció de les aigües a les Fonts de Sant Roc.