La Unió Esportiva Olot disputarà dos amistosos més per tancar la pretemporada

Falten 12 dies perquè comenci la lliga de Segona Divisió B. La Unió Esportiva Olot tancarà la pretemporada amb dos amistosos més. Dijous jugarà al camp del seu filial, el Sant Jaume i dissabte disputarà un triangular a Riudarenes contra el Farners i el Girona Juvenil. Garrido no dona la plantilla per tancada.


La Unió Esportiva Olot encara la recta final de la pretemporada i segueix intensificant els entrenaments a les instal·lacions de Royal Verd. Abans de començar la lliga els de Raúl Garrido s’enfrontaran aquest dijous a les 8 de la tarda amb el seu filial, el Sant Jaume. Un partit especial pels jugadors de la Vall del Llierca, ja que sempre hi ha la possibilitat que puguin ser convocats al primer equip.

Raúl Garrido, entrenador UE Olot: “És molt bonic poder jugar amb el nostre filial. Per a nosaltres és important, jugadors com Marc Pagès, David Cruz, Moha o Ibra que estan participant habitualment amb nosaltres, els tindrem molt a prop. Mai se sap, potser si ells s’ho guanyen estaran en alguna convocatòria. Els tindrem molt a prop”.

L’Olot culminarà la pretemporada amb un triangular aquest dissabte a Riudarenes. Els olotins s’enfrontaran amb el Farners de Primera Catalana a 2/4 de 7 de la tarda i amb el juvenil del Girona a 2/4 de 8.

Raúl Garrido, entrenador UE Olot: “Ens va sortir la possibilitat de poder jugar aquest triangular. Ja no voliem jugar més amistosos a casa perquè la gespa estigués bé. Crec que compleix una miqueta els condicionants que volem que es donin: gespa natural i camp gran. […] És l’última prova de la pretemporada, volem acabar amb bones sensacions i que els jugadors estiguin ja preparats i concentrats per a la competició”.

A menys de 15 dies de l’inici de lliga, Raúl Garrido no dona per tancada la plantilla. El valencià pensa com a mínim haurien de ser 20 jugadors, actualment en són 19, i l’entrenador segueix sol·licitant la contractació d’un lateral esquerre i veuria amb bons ulls un segona incorporació per tancar el grup amb 21 jugadors.

 

Deixa un comentari