Més d’un centenar de persones participen a la Cursa Popular de la Festa Major del Barri de Sant Roc

El bon temps i la poca calor han premés que més de  100 persones hagin participat a la cursa Popular de la Festa Major de Sant Roc. Aquesta activitat ja s’ha convertit en tota una tradició pels Olotins, i és que aquesta ha estat la 27a edició.

Des de primera hora del matí els participants ja eren a les Fonts de Sant Roc per inscriure’s a la cursa. Aquest és del tot familiar i és que des dels més petits de la mà dels pares, i fins els més veterans han participat. La cursa, igual que el partit de presentació del C de Futbol Sant Roc, és solidària. Enguany tota la recaptació, anirà destinada a finançar el centre de lectura pels avis de Sant Roc.

Òscar Cabanes, Tècnic del Consell Esportiu de la Garrotxa:  Ja fa 27 anys que es fa la cursa, i enguany tenim 107 participants. Estem molt contents perquè és molt popular i neix de la festa d’un barri.

Una recorregut de poc més de 6 kilometres que el guanyador ha aconseguit fer en només 21 minuts. Aquest ha estat Nan Oliveras ha quedat en primera posició i ha estat premiat amb el premi absolut, aquest mateix premi se l’ha emportat en la categoria femenina Aida Martínez, amb 27 minuts.

Òscar Cabanes, Tècnic del Consell Esportiu de la Garrotxa: És un recorregut de 6 km, una volta circular des del passeig de Sant Roc, molt agradable a primera hora del matí i sense sol.

Els dos premis especials han estat pel més jove en la categoria de fins a 17 anys Albert Ramos, que ha aconseguit fer el recorregut amb 22 minuts, i el més veterà Josep Danès, amb 20 minuts.