Tortellà celebra la festa major amb la inauguració de l’exposició d’Isaac Planella sobre Corea i el darrer concert dels Tortellinis al poble

Tortellà va començar dimarts la seva festa major. El tret de sortida es va donar amb la festa de l’escuma, seguida de l’exposició de fotografia del tortellenenc Isaac Planella i l’últim concert de Tortellinis al poble.

El tret de sortida de la Festa Major de Tortellà va ser dimarts a la tarda amb la Festa d’escuma. Seguidament, es va inaugurar l’exposició “De Tortellà a Corea” d’Isaac Planella.

El tortellenenc va decidir muntar l’exposició a Tortellà i no a llocs on podia haver tingut més recorregut com Barcelona, perquè volia ensenyar el seu treball als veïns del poble.

Isaac Planella, “De Tortellà a Corea”: “Jo vaig anar a Corea del Sud a fer un Erasmus, i des del primer moment tenia molt clar que com a fotògraf podia fer moltíssimes fotos. Vaig veure que donava per fer una exposició i vaig decidir muntar-la. És una societat completament diferent de la nostra, molt tancada i on costa molt parlar”.

A la nit, el poble va gaudir d’un dels actes més destacats de la festa: el darrer concert del grup local Tortellinis a casa.

Nil Gallego, Cantant del grup “Tortellinis”: “Hem decidit que volem fer coses noves, un altre estil de música, canviar. La manera més viable que tenim era deixar Tortellinis i posar punt i final a aquest projecte que ens ha donat per molt. Començar i provar coses noves i intentar pujar als escenaris amb un altre projecte”.

L’últim concert del grup es farà a Olot el 10 de setembre durant les Festes del Tura.

La festa de Tortellà va continuar ahir amb el ball de festa major a càrec de la Orquestra Montecarlo i l’elecció de l’hereu i la pubilla i  segueix avui amb jocs infantils i un tobogan d’aigua gegant, i s’allargarà fins demà.

 

Deixa un comentari