Puigpardines clou la Festa Major amb la tradicional audició de Sardanes a càrrec de la cobla La Principal de Porqueres

En el marc de les festes majors a la comarca, Puigpardines va celebrar ahir un dels actes centrals de la seva festa major: l’audició de sardanes amb la cobla La Principal de Porqueres.

Coincidint amb la festivitat de la Mare de Déu d’agost, i en el marc de la festa major de Puigpardines, ahir es va celebrar a aquest poble de la Vall d’en Bas, l’audició de sardanes a càrrec de la cobla La Principal de Porqueres.

La plaça major del poble es va vestir festa per gaudir d’un dels actes centrals de la seva festa major, precisament el que posava punt i final a la festa major d’aquest any.

Josep Maria Francino, President Comissió Festes de Puigpardines: ” el dia de la Santa fem un Ofici solemne amb música i just després fem l’aplec de Sardanes. Són els actes de la festa major del poble”

A part de les sardanes d’ahir, Puigpardines va celebrar durant els dies onze, catorze i quinze d’agost mitja dotzena d’actes, com el sopar i xocolatada popular o la nit de ball a càrrec de Mark Trunika.

Josep Maria Francino, President Comissió Festes de Puigpardines: “fem una mica de cada cosa: no descuidem ni a la gent del poble ni a la gent de fora, ni a la gent jove ni a la gran, en la mesura del que podem. Però crec que s’ha de poder conservar tot el que en definitiva dóna forma a la festa major d’un poble”