El Club de Futbol Les Preses estrenarà previsiblement les remodelacions dels camps a finals de setembre

El Club de Futbol Les Preses té previst estrenar les remodelacions del seu camps de futbol a finals de setembre, coincidint amb l’inici de la temporada. La implantació de gespa artificial al camp,la construcció d’uns nous vestuaris i una nova zona d’accés a l’equipament esportiu costarà a l’ajuntament de Les Preses uns 480.000 euros.


Les obres consistien en substituir la gespa natural per gespa artificial, per tal de poder aguantar més i millor els condicionants climàtics i per poder fer entrenaments de més qualitat els dotze equips que conformen el club. D’altra banda, la segona part de l’actuació consistia a la construcció de dos nous vestidors als baixos d’un local municipal que hi ha just al costat del camp, amb l’objectiu d’ampliar a al doble el nombre de vestidors. Les accions de millora també s’inclouen la creació d’un nou accés a l’equipament esportiu, entre els nous vestidors i el camp de futbol.

 Xevi Colomer, President CF Les Preses: “S’està fent el que se’n diu la caixa del camp que consisteix en fer el tema drenatge, tot el tema de llum, de posar tota la capa de terra, de greda i aplanar el camp”.

Durant el període d’obres el club ha realitzat i realitzarà els entrenaments i les pretemporades dels diversos equips a les instal·lacions del Bosc de Tosca, un fet que el president del Club Futbol Les Preses ha valorat positivament. La nova zona de vestidors s’estima que costarà uns 130.000, mentre que les obres al camp s’enfilaran fins a 350.000, tot amb l’objectiu, segons l’alcalde Pere Vila, de tenir unes instal·lacions adequades i segures.

Pere Vila, Alcalde de Les Preses: “Estem parlant d’un projecte molt important que s’enfilarà fins als 350.000 euros però creiem que entre manteniment i tot plegat al llarg del temps quedarà degudament amortitzat”.

El cost de les obres l’assumeix íntegrament l’ajuntament de Les Preses.